Workshop op aanvraag

VRIJGEZELLENDAG OF TEAMBUILDING

Een workshop voor een vrijgezellendag, teambuilding of gewoon voor de gezelligheid. Dat kan! Een workshop duurt meestal 3u en kan zowel in de voormiddag, namiddag of avond.

Deze workshop zijn vooral bedoeld voor mensen met weinig of geen ervaring.

We werken hier uitsluitend met klei en porselein, dwz dat het niet altijd mogelijk is de creaties onmiddellijk mee te nemen. In de meeste gevallen moeten de werkjes eerst nog gebakken worden en kunnen dan enkele weken later worden opgehaald.

Forfait per dagdeel van 3u

 

€300,-

We starten steeds met het forfait en daarbij komt de prijs per deelnemer voor de klei- en bakkosten.
Klei- en bakkosten zijn afhankelijk van de gekozen workshop.

Alle prijzen zijn incl. 21% BTW
De workshop dient altijd vooraf betaald te worden.

maximum 10 tot 12 deelnemers per activiteit

PORSELEINEN THEELICHTHUISJES

Tijdens deze workshop maken we porseleinen huisjes waarin je een theelichtje kunt branden. Het geeft je interieur gezelligheid en sfeer. Met behulp van een speciale malvorm en een eenvoudig patroon gaan we aan de slag. De creaties worden na drogen in één keer gebakken tot +1200°C en kunnen enkele weken later worden opgehaald.

PRIJS

 

materiaal en bakkosen
€10,- (2 huisjes, per huisje extra €5,-)

MEEBRENGEN

 

schort
zachte spons
schaar
haardroger indien mogelijk

TAPA'S SCHAALTJES

Met behulp van een speciale malvorm maken we met lappen porselein en klei ondiepe schaaltjes, samen vormen ze een mooi contrastrijk duo. Met de restjes klei kunnen uit de hand nog kleine potjes gemaakt worden, zo bekom je een supertof ‘chips & dips’ setje. Je kan kiezen uit verschillende kleuren klei en een glazuurlaag wordt indien gewenst door het atelier voorzien.

PRIJS

 

materiaal en bakkosen
€40,- (2 grote en 2 kleine potjes, per setje extra €20,-)

MEEBRENGEN

 

schort
zachte spons
haardroger indien mogelijk

GROTE FRUITSCHAAL

Dit wordt 1 grote schaal van ongeveer 30 cm doormeter. Door het aan elkaar zetten van kleine lapjes klei bekomen we een grote kom. Als steun gebruiken we hiervoor een mal in de vorm van een halve bol. Als ze droog zijn worden ze hier gebakken en door ons geglazuurd. Na een tweede bakbeurt kunnen de resultaten worden afgehaald. De schalen zijn vaatwasmachinebestendig.

PRIJS

 

materiaal en bakkosen
€50,- (1 schaal)

MEEBRENGEN

 

schort
zachte spons
haardroger indien mogelijk

MASKER

Dit is een workshop voor mensen die meer beeldend willen werken. In dit geval kunnen we met papierklei werken die redelijk sterk uithardt. Dit resultaat neem je onmiddellijk mee naar huis. Als het droog is kan je thuis nog afwerken met waterverf, hiervoor krijg de uitleg mee hoe dat moet.

PRIJS

 

materiaal en bakkosen
€10,- (1 masker)

MEEBRENGEN

 

schort

DESSERTKOMMETJES

Zo maakt iedereen er ongeveer 3 à 4 afhankelijk, van het werktempo. Deze kunnen in verschillende kleuren klei gemaakt worden en gedecoreerd met reliëfstempels ed. Als ze droog zijn worden ze hier gebakken en dan geglazuurd door ons. Na een tweede bakbeurt kunnen de resultaten worden afgehaald. De kommetjes zijn dan echt inzetbaar in de keuken en vaatwasmachinebestendig.

PRIJS

 

materiaal en bakkosen
€32,- (4 stuks, vanaf het 5de stuk komt er €8,- per stuk bij)

MEEBRENGEN

 

schort
zachte spons
haardroger indien mogelijk

PORSELEINEN THEELICHTEN

Vertrekkend van een eenvoudig gevouwen blaadje papier, worden lappen porselein tot theelichtjes gevormd. Porselein wordt indien dun verwerkt na het bakken translucent en is dus een ideaal medium voor theelichtjes. Door indrukken van andere materialen bekom je extra textuur en dus extra licht op die plaatsen.

PRIJS

 

materiaal en bakkosen
€12,- (3 stuks, vanaf het 4de stuk komt er €4,- per stuk bij)

MEEBRENGEN

 

schort
zachte spons

DOOS

Een doosje om allerlei spulletjes in op te bergen, komt altijd van pas. Juwelen, sleutels, paperclips of elastiekjes kunnen er een plaatsje in vinden. We vertrekken van een volle blok klei die we door kloppen en duwen onze eigen vorm geven; strak, organisch, of fantasie ...alles kan. Nadien wordt het deksel afgesneden en uitgehold. We decoreren door indrukken van allerlei materiaal. De gebakken dozen kunnen enkele weken later opgehaald worden.

PRIJS

 

materiaal en bakkosen
€20,- (1 doos)

MEEBRENGEN

 

schort
haardroger indien mogelijk