Creatieve workshops en cursussen keramiek

Atelier-K! met de "k" van klei, kunst, kreativiteit ...

is een initiatief van keramiste Katja Van Breedam, ze deelt haar passie voor keramiek met anderen. Haar atelier wordt ter beschikking gesteld voor cursussen keramiek aan volwassenen.

Cursus keramiek opbouw

Met klei werken en bakken tot keramische objecten. Laat je creatieve ideeën los tijdens deze cursus. Alle technieken komen hier aan bod; opbouwen met worsten, kleiplaten, boetseren, gieten … (behalve werken aan de draaischijf). Er wordt gebruik gemaakt van verschillende soorten klei tot zelfs porselein zodat elk idee met de meest geschikte grondstof kan worden uitgevoerd. Afwerken kan met glazuren of kleislibs. Er wordt gewerkt met opdrachten waarbij ruimte is voor eigen inbreng of eigen ideeën kunnen ook uitgewerkt worden.

Workshop op aanvraag

Een workshop voor een vrijgezellen dag, teambuilding of gewoon voor de gezelligheid. Dat kan! Een workshop duurt meestal 3u en kan zowel in de voormiddag, namiddag of avond.

begeleiding

ontmoet onze vaste lesbegeleiding

Els Jacobs

keramiste

Het is heerlijk om mijn passie ‘werken met klei’ door te mogen geven aan anderen

en nog heerlijker als je die anderen dan ziet stralen …

 

 

Katja Van Breedam

keramiste

Mijn passie voor keramiek deel ik graag met anderen in creatieve workshops en cursussen.

Keramiek is als een taal die iedereen kan leren. Tijdens onze cursussen leer ik je deze taal te begrijpen zodat ook jij je eigen verhalen in klei of porselein kunt creëren.

 

 

ATELIER-K! vzw

Terlindenhofstraat 182
2170 Merksem

CONTACT

info@atelier-k.be
0478 582 515

 

BTW BE 0839 441 166